CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

welkem

create your own banner at mybannermaker.com!

....

http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Anda Klik, Gtaw, Saya Klik Balik :D

Sunday, February 13, 2011

Pulang Ke Kampung di Kedah....

Detik-detik perjalanan pulang ke kampung halaman... yeeehaaaa....


Tangan sapela yg menyemak neee...ishh3


Tangan budak ne upenyeee...

Qila...syahir...abah...

Sesampai saja di Sik, kami takde nak tangkap2 gambar lagi dah, sebab sampai pun dah maghrib. Orang kata tak elok tangkap2 gambar masa maghrib ni..karang tertangkap bende lain pulak..susah nanti. Malam tu, kami pergi dinner dekat Batu 5, sedap memangla sedap tapi ... lain yang diminta, lain yang dapat. Bukan apa, qila minta nasi goreng USA tapi sampai2 je, dia bagi nasi goreng ada sotong, udang, ayam.. Nasi goreng USA sudah bertukarkah ??? Spoilllll betullaa... Malam tu, kami tidur di rumah Mak Long Jun, sebab tok tak ada kat rumah, tok tidur rumah Pak Cik Halim. Sebab nak jumpa doktor kat sana. Then pagi-pagi lagi lepas breakfast kami terus gerak gi rumah Pak Cik Halim. setengah jam jugalah perjalanan. Rumah Pak Cik Halim besar..al-maklumlah..Dekan UUM..Isteri dia pun pensyarah..memang masyukkk...Disebabkan rumah Pak Cik Halim yang terlalu super furious kami pun agak kejakunan sedikit. Haha.. biasala...orang2 biasa macam kami ni...hehe..peace..

Gambar ni telah diedit dan ditambah sikit2..saja nak nyakat adik qila sorg ni !

hehe...acara syok sendiri

Mak beby yang perasannnn....

cute tak gambar ni qila edit ?? comel kannn...

yang ni abang ipar saya...abang wan..orang kuala kangsar

gambar mereka lagi~~~

saya dan mak buyung


Lepas tu kami terus pergi ke rumah tok di Alor Janggus pulakk..ehh, bukanla..merayap sekejap..ahaha..g PADANG BESAR sekejap. yeeehaaaa

Hadyai...tungguuu..ehh..hahaha

banyaknye kopok...errr

errr...ne kete pengunjung ke kete tauke ??

moto2..sape nak moto siam..besar gile seat dia

moto kaler pink..sape mauu ??

Moto ne saya punye !!!

nak taw kenapa ??
masyukkk...hijau lagi taw...

Jalan-jalan..beli tak sangat pun..huhu, penat sangat2...panas lagi. Jadi, sebelum balik kita minum dulu..tapi, berani ke minum air ni ??

mak mahsuri sebenarnya...kekeke

coca cola.....buatan siam

ade keje kosong kat sini tak?? hehe...tiap2 ari leyh g shopping

Dalam perjalanan pulang..terjumpa tugu ni..keris vs pedang

Kalau kamu semua perasan..ini adalah lampu traffic yang paling mini penah qila jumpa !

Sampai rumah tok & tok wan petang gak..semua pun dah penat, tido jela..huhuhu..esoknya kami semua gi pekan rabu..saje jalan2..belikan barang2 baby..huhu..dapatla sikit2..pastu ptg tu kami g tepi laut..tapi air tak pasang...huhu..malang nasib..takpelah alang2 dah sampai..






 qila dan naylii

 qila nayli dan nabilah





Pastu..esoknya kami pergi ke kenduri sepupu kami, tapi masalahnya...camera saya tak pegang..huhu..nantila ye..saya akan upload lagi..ngeeee

2 000 sayang Qila !! :D:

♥Alexx Amiraa♥ said...

pg hadyaiiiiiiiiiiiiii xajak!

QielaLuv said...

hahaha .. hadyai la sangat !! kikikikiki