CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

welkem

create your own banner at mybannermaker.com!

....

http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Anda Klik, Gtaw, Saya Klik Balik :D

Sunday, January 29, 2012

YNWA : Liverpool 2 - 1 MU


Oppsss...agak keterlaluan gambar di atas. Gambar tgh2 MU terpakse dikaburkan, sebab qila tak suka. Tak pasal blog ne nak kena samak pulak. 

LAGU BARU : Jiwa Lara - Mawi & Dot Dot Dot


Hye2 !! Sori guys, ada hal penting hari ni,  baru nak on9. Dah baca komen2 kamu semua kat chatbox. Yang baru dtg sggh tengkiu2..sbb sudi singgah blog yg tak seberapa ni, hehe.. singgah2 la lagi ye, wat2 apa yg patut. Insyallah, setiap kali saya on9, saya akan pergi ke Blog anda and buat apa yg patut..  

To Yun, oit cayunk. I bgn pagi2 oke..subuh2..huhu, jadi ke joggingnye ?? 

Btw, tadi tengah dok semak2 komen kat Fb, tibe2 terjumpa 1 video ne. Video kat atas ni laa.. Agak pelik sikit disitu. Tapi malas nak cakap. Tak pasal2 je kena KEBABOOOMM. Opppss..sory2.. 

Bukak kat youtube, sebab nak tengok apa reaksi org lain. Top comment dia..perghhh terbaik. Tersengih sambil guling-guling. Hhaha  

Lagu ini sangat sedap dan bagus kedengarannya....suara penyanyi wanita itu sangat merdu... alunan teknikal vokal nya sangat perfect... siapakah beliau? Mengapa lagu ini tidak dicalonkan Juara lagu Muzik2...

bukan i yang kata oke.... lalala

Saturday, January 28, 2012

Nelly The Strange Buka Bloglist Baru ???



What Was That ???? 
Nak taw lebih lanjut ??



Guys... Join Jom !


Contest Warna Hidupku


Wat ???? Another contest ?? Haha.. xberasapla dapur qila kalau mcm ni...kekeke..ok2..ni last, japg kne g masak2 pulak..hehehe



syarat :
1)follow + like fanpage NIERA 
2)ambil banner dan linkkan ke entry NIERA ni.
3)letak dalam entry gambar korang dengan warna pilihan
4)tagkan kepada 3 kawan 
5)dah siap?letak link korang berkaitan contest ni dalam kotak komen  NIERA :D
hadiah :
----> topup (simple but nice)
pemenang pertama ~ RM 50
pemenang kedua ~ RM 30
pemenang ketiga ~ RM 10
pemenang keempat & kelima ~ RM5 setiap seorang

syarat gambar :
*tutup aurat bagi yang islam
kalau anda terpilih,akan muncul komen dari niera
pemenang akan dipilih melalui pilihan juri.
juri akan memilih gambar yang menarik + kreatif + unik +luarbiasa..


tarikh tutup : 29 FEBRUARI 2012 
tertakhluk kepada mood admin :)

Whatever The Colour of Shirt You Wear, Make Sure Your Heart is Not Shipped With The Colour, Keep It White, Pure, And More Radiant.

Juz A Simple Photo Taken by Miera


My New Friends !!
 = http://fiqras.blogspot.com
 = http://ulardaun.blogspot.com/
 = http://www.farahmusa.com/

Candid Photo Giveaway

Kenapa semua contest yg taw semuanya dah nak expired date ??? huhu.. wateva laa.. Janji hepi gile nak masuk contest2 ne...le dpt ramai kawan ! Yeayyyyy !! 




SYARAT - SYARAT JOIN GIVEAWAY
1. Sila FOLLOW blog  FITRYNA  dan LIKE fan page BELIAU.
2. Letakkan banner yang kat atas ni dan link kan banner tu ke blog BELIAU 
(http://2.bp.blogspot.com/-IsaxD0mWQ7o/TxL-ENc1inI/AAAAAAAAARc/k2UnKKuw4AY/s1600/cloud9-giveaway.png)

3. Buat satu entry mengenai Giveaway yang BELIAU sedang buat ni. Sila tulis CANDID PHOTO GIVEAWAY sebagai title. Sila sertakan sekali gambar candid korang yang paling sweet dan menarik di dalam entry tersebut.
3. Sila tag 5 orang kawan korang dan make sure mereka tau pasal contest yang BELIAU tengah buat ni.
6. Sila tinggalkan linked blog korang dekat komen entry GIVEAWAY BELIAU okeyhhhhh.
7. Tarikh tutup Giveaway ini adalah 30hb Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pulak pada 31hb January 2012.
8. Keputusan pengadil adalah muktamad. If korang tak menepati syarat yang BELIAU tulis kat atas tuh, sorry yea, penyertaan korang akan BELIAU batalkan.

Haaaa...amacam ??? best tak contest ne ?? hehe..jom2 sama memeriahkan contest neyh...

Gambar ini dipilih sebab ini adalah satu-satunya anak buah saya buat masa ini. Namanya Nur Irdina Maisarah. Perangai dia yang gila-gila membuatkan kami sekeluarga sangat terhibur dengan keletahnya. Kalau menang, boleh dijadikan hiasan di rumah kami, bila maknya akan berpindah ke Perak nanti... hurm..sedih la pulak........

Guys.. i hope u all tak marah i tag nama2 u all okeh...
ok. Done. Hehehe
Dina Syg....Mak Jang syg Dina Ketat-ketat taw

Friday, January 27, 2012

SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH

Erm....ape bende ne ekk ?? Haha. ntahla...mcm best je ase, tu yg join tu...kehkehkeh... tp rasanya dh terlambat kot. Sbb tamat pada 28 Jan. Hari ni dah 27 Jan. Wuaaa !! 



Erm...syarat2 nak sertai adalah, suh bagi 
Nama : Qila 
Umur : Masih muda lagi..hehe 
Tarikh Lahir : Dah tnye kne la bg adiah en ! 4 Dis 1988. (yeahh..adiah2 )
Brapa la korang berblog : Apekah ini ?? 

Harapan Korang : Errrr...harapan saya...saya.....saya harap saya dapat buat sesuatu yg istimewa untuk diri saya, orang yang saya sayang, dan juga untuk negara saya yang tercinta. 
(mcm poyo je kan...)

Ok. Done ! hahaha. Nak join sekaki ?? Datangla kat Blog Farah Ni !




Monday, January 23, 2012

Apa Maksud "Flashmob"

A group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual and sometimes seemingly pointless act for a brief time, then disperse, often for the purposes of entertainment and/or satire.

OR / ATAU

Sekumpulan orang yang berhimpun secara tiba-tiba di tempat awam, melakukan perbuatan yang luar biasa dan kadang-kadang seolah-olah tiada gunanya untuk masa yang singkat, kemudian bersurai, selalunya untuk tujuan hiburan dan / atau satira
== satira adalah sebuah karya, baik prosa atau puisi, yang dibuat untuk tujuan menyindir ==

Aquaria KLCC


  Sape pernah pergi ???? Qila penah...but a looooongg time agooo. huhu. Tempat tu, kecil je..tapi sangat-sangat A.W.E.S.O.M.E. kikiki...masuk kat situ, memang terserlah kebudak-budakan qila. Best gila kot. Tapi yang tak bestnya...waktu mula-mula nak masuk tu. nak bayar harga tiket. mahal woo. Bagi qila la...tak tau la bagi korang kan.. ok. harga tiket masuk Aquaria KLCC adalah seperti berikut : 

Yang Ada Mykad
Dewasa = RM 35.00
Kanak-kanak = RM 25.00
Warga Emas = RM 25.00

Yang Tiada Mykad
Dewasa = RM 45.00
Kanak-kanak = RM 35.00
Warga Emas = RM 25.00


Bagi bayi yang berumur 2 tahun ke bawah, percuma rasanya...
(Harga ni masa qila pergi la ye..klu dah naik, sila inform ok)