CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

welkem

create your own banner at mybannermaker.com!

....

http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Anda Klik, Gtaw, Saya Klik Balik :D

Friday, January 27, 2012

SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH

Erm....ape bende ne ekk ?? Haha. ntahla...mcm best je ase, tu yg join tu...kehkehkeh... tp rasanya dh terlambat kot. Sbb tamat pada 28 Jan. Hari ni dah 27 Jan. Wuaaa !! 



Erm...syarat2 nak sertai adalah, suh bagi 
Nama : Qila 
Umur : Masih muda lagi..hehe 
Tarikh Lahir : Dah tnye kne la bg adiah en ! 4 Dis 1988. (yeahh..adiah2 )
Brapa la korang berblog : Apekah ini ?? 

Harapan Korang : Errrr...harapan saya...saya.....saya harap saya dapat buat sesuatu yg istimewa untuk diri saya, orang yang saya sayang, dan juga untuk negara saya yang tercinta. 
(mcm poyo je kan...)

Ok. Done ! hahaha. Nak join sekaki ?? Datangla kat Blog Farah Ni !




12 000 sayang Qila !! :D:

Ratu Lissa said...

mcm mana maksud header mcm saya tuh ? yg gerak ke kanan or mcm mana ?

Soul Lee Hin said...

dari segmen sama. follow kamu :)

QielaLuv said...

@Ratu Lissa, yang ada nama awak tu, pastu ada gmba kartun yg cantek tu..huhu

QielaLuv said...

@soul lee Hin : Tengssssssssssss

intan said...

salam.. singgah membalas kunjungan..dr segmen farah..=)da follow u back.
http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

jal said...

dtg jenguk dari segmen yg sama
jom singgah balik http://sayagilerpurple.blogspot.com

(: gebangkembang :) said...

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah-d.html

Leeza said...

datang dari segmen yg sama..done follow sini and klik2 apa yg patut =p

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

Sue Isma said...

follow blik..

QielaLuv said...

Tengsss Korang....Qila pun dah wat apa yg ptt kat blog korang...sggh la lg ye sni tetiap ari, insyallah, qila akan mbalasnye...

Tiera Nordin said...

Singgah n follow.
Jemput singgah jugak^^
http://talkdramalove.blogspot.com/

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html