CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

welkem

create your own banner at mybannermaker.com!

....

http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Anda Klik, Gtaw, Saya Klik Balik :D

Saturday, January 28, 2012

Candid Photo Giveaway

Kenapa semua contest yg taw semuanya dah nak expired date ??? huhu.. wateva laa.. Janji hepi gile nak masuk contest2 ne...le dpt ramai kawan ! Yeayyyyy !! 




SYARAT - SYARAT JOIN GIVEAWAY
1. Sila FOLLOW blog  FITRYNA  dan LIKE fan page BELIAU.
2. Letakkan banner yang kat atas ni dan link kan banner tu ke blog BELIAU 
(http://2.bp.blogspot.com/-IsaxD0mWQ7o/TxL-ENc1inI/AAAAAAAAARc/k2UnKKuw4AY/s1600/cloud9-giveaway.png)

3. Buat satu entry mengenai Giveaway yang BELIAU sedang buat ni. Sila tulis CANDID PHOTO GIVEAWAY sebagai title. Sila sertakan sekali gambar candid korang yang paling sweet dan menarik di dalam entry tersebut.
3. Sila tag 5 orang kawan korang dan make sure mereka tau pasal contest yang BELIAU tengah buat ni.
6. Sila tinggalkan linked blog korang dekat komen entry GIVEAWAY BELIAU okeyhhhhh.
7. Tarikh tutup Giveaway ini adalah 30hb Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pulak pada 31hb January 2012.
8. Keputusan pengadil adalah muktamad. If korang tak menepati syarat yang BELIAU tulis kat atas tuh, sorry yea, penyertaan korang akan BELIAU batalkan.

Haaaa...amacam ??? best tak contest ne ?? hehe..jom2 sama memeriahkan contest neyh...

Gambar ini dipilih sebab ini adalah satu-satunya anak buah saya buat masa ini. Namanya Nur Irdina Maisarah. Perangai dia yang gila-gila membuatkan kami sekeluarga sangat terhibur dengan keletahnya. Kalau menang, boleh dijadikan hiasan di rumah kami, bila maknya akan berpindah ke Perak nanti... hurm..sedih la pulak........

Guys.. i hope u all tak marah i tag nama2 u all okeh...
ok. Done. Hehehe
Dina Syg....Mak Jang syg Dina Ketat-ketat taw

0 000 sayang Qila !! :D: